Alene hjemme og aftensmad efter træning

Det er bare noget vi leger

Det er ved at være 4 uger siden, at jeg flyttede ind i min lejlighed, og jeg er rigtig glad for at være her. Men på en måde har jeg det lidt som om, at jeg ikke er flyttet hjemmefra, men det bare er noget vi leger, og hvis jeg bliver træt af legen, så kan jeg bare komme hjem igen. Jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke er sådan, det forholder sig, men jeg tror bare endnu ikke, at det rigtig er gået op for mig. Men det skal nok komme. Siden jeg flyttede hjemmefra, er der sket en hel masse ting i mit liv. Jeg har fået job på et plejecenter og er begyndt på sygeplejeuddannelsen. Og så er der alle de praktiske ting, som jeg at gøre rent, rydde op, handle ind og lægge buget. Jeg har stadig ikke så mange madvarer i mit køleskab, men gider ikke købe en masse forskellige ting, hvis jeg ikke kan nå at få det spist, og må smide det ud, for det holder min økonomi ikke til. Så derfor er jeg også blevet endnu mere opmærksom på de forskellige tilbud, som der er de forskellige steder. Fx, har jeg i dag købt 6 poser frosne grøntsager, 12 æg og 2 dåser torskerogn for 62 kroner i fakta. Men når man køber mad (eller andet på tilbud), kan det kun betale sig, hvis man også får det brugt. Derfor blev min aftensmad i grøntsager stegt på panden, men æggemasse, samt ost, tomat og hamburgerryg, som jeg havde i forvejen.

foto

Jeg startede med at varme grøntsagerne på panden, så en del af vandet fordampede. Mens grøntsagerne var på panden, slog jeg 6 æg ud i en skål og rørte det sammen med (sød)mælk, salt og peber. Da det meste af vandet var fordampet fra grøntsagerne, hældte jeg æggemassen over. Jeg lod det stå og stege på svar varme i lidt tid, inden jeg kom ost og hamburgerryg på. Som bekendt er ost en dyr affærer, men et godt råd, hvis man gerne vil sparer lidt på den kant, det er at købe en skærer ost, og rive den, eller skærer skiverne i stykker, inden de lægges oven på, da det er billigere end at købe den færdig revet/skåret. Rundt regnet sparer man ca. 20kr pr kg, ved at købe skærerosten. Når men nok om det. Derefter lod jeg det stå og stege ved svar varme, til æggemassen var stivnet. Grønsags-æggekagen spiste jeg sammen med nogle broccoli-havregryns-boller, som jeg lavede i går. Opskriften på broccoli-havregryns-boller er den samme, som jeg brugte, da jeg lavede havregryns-broccoli-kyllingepølsehorn (den opskrift er også her på bloggen). Det blev rigtig lækkert, og det bedste er, at der også er nok til, at jeg kan få en pæn portion med til frokost i morgen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene hjemme og aftensmad efter træning