1. Maj - Langs skoledag og let aftensmad

Puha, snart student ..

Som overskriften så fint indikerer, så er der nu ikke lang tid til, at jeg bliver student. Der er selvfølgelig stadig noget tid til, inden jeg kan kalde mig for student, og så er der er den del, der hedder eksamener, som skal jeg skal have overstået. Og hånden på hjertet, så er det noget, som jeg oprigtigt gruer for. Eller det er ikke så meget selve eksamen, som gør mig nervøs, men der i  mod konsekvenserne af det,  hvis jeg trækker noget, som jeg er meget usikker på. Eller generelt bare, hvis jeg trækker mundtlig matematik – det er ikke lige det, som vil bringe smilet frem på min læber.. Men 7-9-13, det krydser jeg finger for ikke sker.

Et håndgribeligt tegn på, at gymnasietiden snart er ved et være slut, er at vores studenterhuer er ankommet. Mere eller mindre alle 3.g’er på skolen var helt oppe at køre over det – og hvad kan man sige til det? Det er jo mere eller mindre det hele humlen ved gymnasiet, at få sat hun på hoved, som bevis for, at man har gennemført. Men skønt at jeg glæder mig til at afslutte et kapitel i livet og påbegynde et nyt, så er det også med en hvis sørgmodigehed, at min hverdag nu ikke længere er fyldt med de mennesker, som jeg har brugt de sidste små 3 år sammen med.  Så med blandede følelser, vil jeg blive ved med nedtællingen, som lige nu siger, at der er 7 skoledage tilbage.

4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Maj - Langs skoledag og let aftensmad