Boller med oliven og tomater

Alene hjemme og aftensmad efter træning

Selvom man kun er en selv, er det stadig vigtigt at huske på, at få noget ordenligt at spise. Det sidste stykke tid har jeg været slem til “bare” at smøre med nogle rugbrødsmadder med leverpostej, fordi det var hurtigt, let og efterlod ikke den store opvask. Men i går tog jeg mig så sammen, og lavede mig en rigtig lækker aftensmad (synes jeg selv), med spejlæg, ost med skinke uden om og tomater, samt lidt salt, peber og oregano. Det hele blev stegt på panden, sammen med en god klat smør, og da spejlægene var færdige passede med med, at osten inden i skinken var smeltet. Tomaterne kom jeg først på panden til sidst, da jeg kun ville have dem lue, og ikke helt varme. Det var let, hurtigt og efterlod mig ikke med andet opvask end en lille pande, en paletkniv, en tallerken, kniv, gaffel.

Jeg kunne da heller ikke lade værd med at sende et snapchat af det til min kæreste, og jeg tror da, at han ville ønske, at han også havde været her til en portion 😉

 

10589969_10204617202648763_1357953529_n

Spejlæg, tomat, skinke og ost

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boller med oliven og tomater