Kartofler, søde kartofler, spegepølse, avocado, mandler og rosiner ..

Yankie-bar-Brownie

jeg havde for noget tid siden besluttet, at det snart var til til at bage en kage, men ikke en “sund” en af slagsen, næ nej, det skulle være en rigtig kaloriebombe fyldt med rafineret sukker! Og det kan jeg da også skrive under på, at det blev med denne yanki bar brownie.
Opskriften fandte jeg på bloggen Cutecarbs. Jeg har næsten fuldt opskriften til punkt og prikke, men med en lille ændring. Jeg lavede dobbel portion, men i stedet for at bruge 240 g yankiebar (6 yankibar af 40 gram), skiftede jeg den ene yankiebar ud med chokolade, så jeg brugte jeg 200 g og 40 g hakket chokolade.

Opskriften blev således:

 • 4 æg
 • 6 dl sukker
 • 300 g blødt smør
 • 3 dl mel
 • 3 tsk vaniljesukker
 • 1 tsk salt
 • 9 spsk kakaopulver
 • 5 yankibar (200g)
 • 40 g chokolade
 1. Yankibarene skæres i mindre stykker og chokoladen hakkes.
 2. Æg og sukker piskes til en luftig masse.
 3. Smør, mel, vaniljesukker, kakaopulver og salt røres i.
 4. Yankibar og chokolade vendes ind i dejen.
 5. Kommes i en form, jeg brugte vist en på 30×40 cm.
 6. 30-45 minutter ved 200 grader normal ovn.

Da brownien var kølet helt af, serverede jeg den for mine forældre og kæreste med vaniljecreme (A38 3,5% rørt op med vaniljesukker) og lidt frisk frugt, i mit tilfælde var det æbler.

11271068_10206795913715178_1208298172_n
Og den blev godkendt, både af mine forældre, kæreste og to venner 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartofler, søde kartofler, spegepølse, avocado, mandler og rosiner ..