Yankie-bar-Brownie

“Familie”-møde og lækker mad

I lørdags dannede mit hjem rammen om det første familiemøde. Eller et “rigtigt” familiemøde var det ikke som sådan, men en middag hvor min kæreste og bedste ven kunne møde min veninde, og omvendt, så de kan lærer hinanden at kende, inden vi til sømmer skal en uge til Sagnlandet Lejre, hvor vi skal leve som man gjorde i 1800-tallet. Så på sin vis kan man godt kalde det for et familiemøde, da vi en uge skal bo sammen og agere som en familie. Hvilket jeg glæder mig super meget til!

Som nogen af jer måske har opdaget, så er jeg meget glad for at lave mad, og ikke mindst at lave god mad til andre, hvilket også betød, at jeg brugte det meste af min eftermiddag i køkkenet, hvor den stod på bagning af boller (Jeg vidste ikke hvor længe de ville blive, så jeg måtte sikre mig, at der var morgenmad nok, hvis de valgte at overnatte) samt klargøring af aftenens menu, som bestod af kalkunbryst fyldt med flødeost, svøbt i parmaskinke og liggende i rødvin, som blev stegt i ovnen i lidt over 2 timer ved lav varme.

_DSC0946

Dertil var der en fyldig salat bestående af:

 • Spinatblade
 • Hele grønne bønner
 • Kikærter
 • Hvidkål
 • Gulerod
 • Æble
 • Vandmelon
 • Honningmelon
 • Nektarin
 • Avocado
 • Og oliven i en skål ved sidden af, da jeg ikke var sikker på, at alle kunne lide oliven.

Så havde jeg også forsøgt mig med at lave risottoen, men den blev vist ikke helt efter bogen, efter som jeg havde glemt at købe parmesanost (Læs: anede ikke hvordan det skal laves). Men heldigvis kunne de andre godt lige det, og da de heller ikke har spist så meget risotto i deres liv, havde de ingen klager over den manglende parmesanost :-p

_DSC0950

Til dessert serverede jeg Yankie-bar-brownie med skyr, som jeg havde rørt op med vanilje sukker.

_DSC0958

Efter madden havde vi haft snakket om at tage en tur i byen, og få en øl/drink, men stemningen var ikke helt til det, og eftersom at vejret heller ikke indbød til at bevæge sig udenfor, blev byturen og alkoholen skiftet ud med jordbær the og brætspildet EGO – hvem er du?, hvilket også var super hyggeligt! 🙂 Dagen efter var jeg også betydeligt mere frisk, end jeg havde været, hvis vi havde været i byen, så det var heller ikke så ringe endda 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Yankie-bar-Brownie