Træning med pull up's i fokus

Kartofler, søde kartofler, spegepølse, avocado, mandler og rosiner ..

.. Dette er, hvad aftensmaden stod på her til aften.
Jeg ved ikke helt, hvad jeg tænkte på i går, men jeg tænkte muligvis ikke helt klart efter min første dag i praktik, hvilket førte til, at jeg købte 2,5 kg kartofler samt lidt over 1,5 kg søde kartofler, skallede og kogte hele mulivitten. Bag efter stod jeg så og tænkte, hvad jeg dog skulle med så mange kogte kartofler ? Jamen altså, 4 kg! Jeg ved godt at sød kartoffel ikke som sådan er en kartoffel, men stadig, 4 kg er en del til en person (-:

Så da jeg skulle i gang med aftensmadden, stod det klart, at det ville blive noget med kartofler og søde kartofler. Jeg skar en pæn potion kartofler og søde kartofler i tern og kom dem på panden, sammen med et stump sønderjysk spegepølse, som jeg også havde skåret i tern. Dertil brugte jeg lidt kryddersmør, men ikke så meget, da spegepølsen også afgav fedt. Da det var stegt, til det var gennemvarmt og lettere gyldent nogle steder, tog jeg det af varmen, blandeden avocado i og toppede med mandler og rosiner.
En let og ikke mindst lækker udnyttelse af gårdagens “rester”. (-;

11121628_10206642746086083_1768922032_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Træning med pull up's i fokus