Banan-avocado muffins
Jeg bagte i sidste uge disse banan-avocado muffins, da jeg havde et overskud af bananer, og en avocado som trængte til at blive brugt.
Jeg har ikke præcise mål for, hvor meget jeg brugte af de forskellige ingredienser, da de er blevet lavet på slum. Men jeg vil da komme med nogle ca mål 🙂
Til muffinsene er der brugt:
– Mange bananer (tror jeg brugte 6-8 stk.)
– 2 Æg
– 2-3 spsk hvedemel
– 1 Avocado
– 1 håndfund cashewnødder.
– En af de små poser m&m’s (tror der var 100 g i)
– En af de små poser m&m’s med 60 % kakao og peanuts(tror der var 100 g i)
– Kokusmel (tror jeg brugte hvad der svare til 2-3 dl)
– 1 scoop proteinpulver med Banan-chokolade smag.
– lidt salt.
Jeg startede med at blende æg, bananer, mel, avocado, nødder og kokusmel til en ensartet masse. Derefter kom jeg M&M’s i, og blendet ganske kort, så det både var hele og knuste M&M’s i massen.
Derefter fik de 30-40 minutter ved 200 grader celcius.
Hvis eg skal sige det selv, så syntes jeg, at de blev rigtig gode! Søde i smagen og dejlig svampet, hvilket jeg tit syntes ikke er tilfældet med “sunde”kager. Så jeg er tilfreds, og min studiegruppe, mine forældre og min træningsmakker gav dem også et lige med på vejen 😉
Ingen kommentarer endnu