10x10

Lagkagepizza med blomkålsbunde

I søndags havde jeg tidligt fri fra arbejde, så der var både tid og overskud til at “lege” i køkkenet.
Jeg har i lidt tid leget med tanken om at lave en lagkagepizza, da tanken om ekstra ost samlet på et sted var ret tillokkende. “Normalt” laves denne med brødbunde, men for mit vedkommende blev til til blomkålsbunde.

For at starte med bundende, så har jeg lavet dem af blomkål, æg, hvidløgs flødeost, hytteost, mælk og havregryn, salt, peber samt krydderier.
Fremgangsmåde:
Kog blomkålet,(i buketter) til det er “blødt”, lad det køle af.
Blend alle ingredienser sammen til en ensartet masse.
Smør masse ud på en bageplade, og bag ved 180 grader celsius, i 20-30 minutter, eller til massen er gylden brun.

Når bundene er bagt, kommes fyldet på bundende (jeg brugte: tomatpure, skinke, ost og peperroni på den øverste bund), og samlede den som havde det været en lagkage.
Derefter fik den yderligere 20 minutter i oven.

OBS. Bundende kan godt blive lidt smagsløse, hvis der ikke kommer nok krydderier i.

10_02_2015_03 10_02_2015_02  10_02_201510_02_2015_1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10x10