Det kan man da ikke!

Lidt om studiet og lidt om aftensmad

Jeg er nu igang med 2. uge på sygeplejestudiet – og jeg er stadig rigtig glad for det. Jeg synes, at det faglige niveau er ganske passende, men det bunder nok i, at det vi har om lige pt er det mest basale omkring kroppen, samt at lære det grundlæggende omkring proteiner, kulhydrater, fedt og almen kemi, hvilket jeg havde om i biologi og kemi på gymnasiet. Men jeg ved, at bare fordi jeg lige nu har let ved det, er det stadig vigtigt, at jeg følger med i undervisningen, og lytter, som om det er første gang jeg hører det, for ellers er det let at komme bagud. Men jeg må da indrømme, at jeg godt kan være lidt for god til at lave andet end det jeg skal – men det er så noget, som jeg kan arbejde på.

Vi havde i dag fri klokken 11:05, så det har været en kort studiedag, hvilket har givet mig tid til, at få nogle af de sidste ting i lejligheden på plads, læse nogle lektier, været til træning, handlet kød ind, som jeg har pakket i små poser og lagt i fryseren. Jeg købte 2,4 kg hakket svin, 8-12 % fedt, til 110 kr, så der var ikke så dyrt. Når jeg nu havde købt hakket svin, var det jo oplagt at stege en kribinet til aftensmaden.

_DSC0702

Som du kan se på billede, blev det til en ganske pæn størrelse kribinet, men jeg var også blevet ret sulten efter træning, og så er det efterhånden noget tid siden, at jeg har fået kød, som ikke er i form af skive skåret pålæg. Kribinetten har fået en skive mild ost på toppen, og er lagt på en blanding af fuldkorns bulgur, quinoa, tomater og bønner. Super lækkert og utrolig, let, specielt fordi  blanding af fuldkorns bulgur, quinoa, tomater og bønner er rester fra aftensmaden i går.

Det er ikke fordi, jeg ikke har haft lyst til at spise kød, men har ikke rigtig følt, at jeg havde pengene til det, og da der har været tilbud på æg i fakta, har jeg spist det istedet for kød. Det er ikke fordi, at æg ikke er godt, men det er bare ikke det samme som kød, så da jeg så, at der var et godt tilbud på kød i Kvickly, tænke jeg, at det ville være dumt ikke at købe det. Jeg fortryder det ihvertfald ikke, og jeg kan mærke, at min krop også er taknemlig for det. Så der er jo en win win situation 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan man da ikke!