Protein-kop-kage

Hjemmelavet fiskepinde

I fredags var jeg sammen med en ven. Det var første gang, at han skulle se mit lille hjem, og selvfølgelig skulle vi have fiskepinde til aftensmad, eftersom vi har en gammel intern joke omkring det. At købe færdig lavet fiskepinde er nemt og hurtigt, men vi blev enige om at lave dem selv – hvilket også burde være ret let. Nogle filletter af hvis fisk skåret i passende størrelser, som først bliver vendt i mel, derefter sammenpisket æg, derefter i rasp, og så steges på panden i varm olie. Ganske simpelt. Men hvad jeg ikke helt havde været opmærksom på, da jeg købte min fisk var, at det ikke var rødspætte filletter, men rødspætter med skind og ben. Ups. Men ja, så var det jo “bare” at skære kødet fri fra benene og skindet. Efter noget tid, havde vi (jeg), så endelig fået fjernet ben og skind fra kødet, men stykkerne var alt andet end ensartet.
Så skulle vi igang med panerer fisken. Jeg havde ikke købt rasp, fordi jeg havde læst mig frem til, at man uden problemer kunne bruge müsli, og det havde jeg en del af. Min ven spørger så lidt undrende, hvad det er for nogle små røde stykker, som der er i müslien, og som nu sidder på fisken, må jeg små grinende sige, at jeg vidst havde glemt, at der var små jordbær stykker i min müsli. Så ja, det blev nogle lidt alternative fiskepine – hvis man da kan kalde dem for det.
Vi spiste fiskepindene, der trods deres lidt specielle udseende og sammensætning, smagte helt utrolig godt, sammen med kartofler og diverse rodfrugter lavet i ovnen.
_DSC0705 _DSC0708 _DSC0710
Det er klart noget jeg vil lave igen, men næste gang bliver det fisk købt som fillettet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein-kop-kage