Protien-boller med brombær, hindbær og blåbær
I går var der godt gang i det lille køkken, hvor der blev bagt boller til den store guldmedalje. Jeg vil prøve så vidt muligt at bage mine egne boller og mit eget franskbrødbrød, da det er billigere end at købe det, og så kan man også få det, som man selv vil have det. Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville bage nogle hvedeboller med proteinpulver med banan-chokolade smag, at jeg så også valgte at komme frugt i, var lidt af en indskydelse. Men jeg havde dagen for inden været hjemme hos mine forældre, hvor jeg havde fået noget frugt fra haven med hjem. Det er også på grund af frugten, at bollerne har fået den lilla farve, som de har.
Jeg vil gerne dele opskriften med jer, men jeg ved desværre ikke helt, hvor meget jeg har brugt af de forskellige ting, da de er lavet lidt på slum, men har brugt:
- ½ pakker gær
- 1 æg
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 4 scoop proteinpulver
- 1 kop sødmælk
- Lidt rørsukker, ca. 1 spsk
- Hvedemel
- Et nip salt
Først varmede jeg mælken, til det var lillefinger varmt. Derefter rørte jeg sukker, bagepulver, natron og salt i. Derefter rørte jeg proteinpulver og bær i, og tilsatte mel, til det havde en konsistens, som jeg synes var passende. Jeg lod det hæve til dobbelt størrelse, formede dem til boller, og bagte dem i ca 15 minutter ved 200 C , normal ovn.
Bollerne blev ganske gode, søde i smagen og rigtig mættenede pga. proteinpuleret. Her er så lidt billeder af bollerne 🙂
Ingen kommentarer endnu