Protien-boller med brombær, hindbær og blåbær

Boller med oliven og tomater

Bollerne med proteinpulver og bær var ikke de eneste boller, som jeg bagte i går. Jeg bagte også disse biller med hækkede oliven i olie og friske tomater fra mine forældres have. Som med de andre, er disse også lavet lidt på slum, men har brugt:

  • ½ pakker gær
  • 1 glas hakket oliven
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 kop sødmælk
  • 5-6 små tomater
  • Hvedemel
  • Et nip salt + paber

Først varmede jeg  mælken, til det var lillefinger varmt, og opløste gæren der i . Derefter rørte jeg bagepulver, natron og peber og salt i. Derefter rørte jeg oliven i olie og tomat i, og tilsatte mel, til det havde en konsistens, som jeg synes var passende. Jeg lod det hæve til dobbelt størrelse,  formede dem til boller, og bagte dem i ca 15 minutter ved 200 C , normal ovn.

Bollerne blev rigtig gode, med masser af smag. Kan klart anbefales at bage boller med hakkede oliven i olie (:10579265_10204530658125204_1057192652_n

10595856_10204530657445187_384658494_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protien-boller med brombær, hindbær og blåbær