Zoologiskhave - lidt billeder

NordicRace – The Warrior

I søndags var jeg til NordicRace igen, men denne gang var det The Warrior, hvilket var meget det samme som The BurnOut, men samtidig helt anderledes! Denne gang var ruten 15 km lang (der har dog været lidt snak om, at den “kun” var på 13 km), fyldt med en masse forhindringer, og til forskel fra The BurnOut, var det ikke den samme bane man skulle igennem flere gange, men en lang rute, hvilket gjorde det mere spændende, fordi det ikke var til at forudse, hvad der ventede forude. Der ud over havde jeg også en helt anden, og meget bede oplevelse af stemlingen omkring løbet – hvilket jeg også tror kan have noget at gøre med, at når man ikke skulle igennem den samme bane flere gange, blev man ikke blandede med dem fra elite heatet, som tog deres lød meget seriøst. Denne gang havde folk “tid” til at hjælpe hinanden gennem forhindringerne, og hvis man havde svært ved at komme over en forhindring, var der en klar til at give en hestesko, eller et skub bag i. Jeg ved ikke helt, om det giver mening for dig, men jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal sætte ord på det.

Jeg gennemførte de 15 km (eller 13 km?) på 1 time og 35 minutter, hvilket jeg blev ret forundret over, da jeg havde regnet med at bruge 2-3 timer på at gennemføre. Så ud fra min tid, vil jeg næsten også mest tro på, at ruten var de 13 km og ikke 15 km. Men ligegyldigt hvad, så var det en enormt fed oplevelse, og jeg glæder sig allerede super meget til “The Beach” til september. Jeg håber bare, at de til næste gang dropper strøm-forhindringen, for den var i bund og grund ikke specielt behagelig. Det var en oplevelse, men ikke at det er noget, som jeg har behov for at prøve igen 🙂

_DSC0137

6-148

 

6-152

 

20-70

_DSC0169

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoologiskhave - lidt billeder