Chokolade-sund-kaloriebombe-bønne-kage

21-år og første æggelatte

I går havde jeg fødselsdag og fyldte 21 år. Det meste af dagen brugte jeg sammen med mine forældre i Zoologisk have i København. Måske ikke det mest “voksne” at lave, men det var nu engang super hyggeligt, og jeg fik taget nogle billede af dyrene.  Jeg må indrømme, at jeg er lidt ambivalent omkring det med zoologiske have, men det vil jeg skrive mere op i et andet indlæg, hvor jeg også vil lægge nogen af mine billeder op. Jeg har nok ikke nævnt det før, men det at fotograferer er også en af mine interesser, som jeg desværre ikke er så god til at få dyrket.  Min kæreste kunne desværre ikke komme med i zoo, da han skulle på arbejde, men heldigvis kunne han tage med ud og spise om aftenen, hvor vi var på running sushi. Det var SUPER lækkert, og for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid, lykkedes det mig at spise af en buffet, uden at spise så meget, at jeg måtte gå fra stedet med ondt i maven og kvalme. Måske det bliver i mit 21’ende år, at jeg lærer, ikke at spise så meget, at jeg bliver dårlig. Man kan jo håbe på det 🙂

Nårmen, hvad dette indlæg egentligt handler om, er et jeg i dag har indtaget min første æggelatte. Nu har jeg i lang tid set diverse opslag i forskellige facebook grupper, og læst om det på diverse blogs, og nu følte jeg så, at det var tid til at prøve det selv. Jeg har læst en masse om, hvordan folk til at starte med væmmedes ved tanken om kaffe med æg og smør, men derefter måtte indrømme, at det faktisk smagte ganske godt, og at en del nu slet ikke vil undværer det. Så ja, det skulle prøves, og jeg må indrømme, at det smager ganske fint, ikke grimt eller noget, og så mætter det ganske fint. Min far fik også en tår, og måtte medgive mig, at det ikke var det værste han havde smagt, men at der nok var lidt for meget kanel i til hans smag. Min mor nægtede dog at smage på mig “stas”.

Måden jeg lavede min æggelatte på, var med 1 æg, en klat smør, noget pulverkaffe og lidt kanel, som jeg havde i en skål. I en el-kedel kogte jeg vandet, og i det jeg hældte vandet ned i skålen, startede jeg vil stavblender, så ægget ikke nåede at koagulerer, og jeg i stedet ville få en røræggelatte. Da det var blendet godt, hældte jeg det over i en kop, og så var der serveret 🙂

10301586_10204069203709132_9121885569885347655_n 10366083_10204069203629130_323588560006005108_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade-sund-kaloriebombe-bønne-kage