Lækker mad, træningsfri og arbejde

Små “tærte”-muffins

En skøn, lækker og mættende middag bestående er en rodfrugtmos lavet af gulerødder, rødbede, fennikel, broccoli og persillerod, hvor der ovenpå er nogle tynde stykker æg -faktisk det æg som løb ud af de små skinke/bacon tærter og ned i bunden af fadet.Til de små tærter startede jeg med at lave “skålen” ved at lægge bacon rundt om nogle halve løg, hvor jeg have pillet det yderste lag af, og så i ovnen. Så satte jeg “skålen” over i den yderste løgskal, og kan broccoli, skinketærn i og hældte æg over. Så fik de lidt ost og i ovnen Løgne er de løg som var formen til “skålene”. Dem kom jeg i en gryde sammen med lidt af det vand som jeg kogte rodfrugterne i, sammen med lidt honning og nogle hasselnødde. Så de blev let karamelliseret og helt søde. Jeg kan godt´låve, at man ikke går helt galt i byen, hvis man vælger et serverer dette. MUMS

Jeg har valgt at lave fremgangsmåden i til “tærte”-muffinsene billeder:

Beconen lægges om de have løg. for at lae formen til “tærte”-muffinen. Kommes i ovnen med ca. 200 grader celsius til baconen begynder at tage farve.

a

b

 

Derefter tages baconen af låget, og lægges ind i løget.

c

 

Det fyld som man ønsker kommes i. Jeg brugte broccoli og skinke i tern, som jeg overhældte med sammenpiskede æg og dryssede med lidt ost på toppen.

e

Jeg satte dem tilbage i ovnen, og gav dem ved ca. 200 grader celsius til osten begyndte at tage farve.

f

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker mad, træningsfri og arbejde