Undervisningsnedlæggelse.

Eksamenslæsning

Jeg har i omkring en uge vidst, at jeg skulle op til skriftlig eksamen i i alle de A fag, hvor det er muligt for mig, hvilket vil sige matematik, biologi og dansk. Her i går blev det så offentliggjort, hvilke mundtlige eksamener jeg skal op i – ud over den obligatoriske AT -, og jeg er glad for det eller ej, ved jeg ikke helt endnu, men udfaldet blev historie A og psykologi C. Vi er tre ud af et matematik hold på 18, som IKKE skal op i mundtlig matematik, men i psykologi i stedet for. En del af de andre synes vidst, at det er lidt urimeligt, at vi får “den lette” og de så skal knokle. Men som før nævnt, så ved jeg ikke, og jeg er glad for det. Ikke fordi jeg er god i mundtlig matematik, men jeg har fået 7 i årskarakter, så hvis jeg virkelig strammede mig an, og læste rigtig godt op, kunne jeg måske få det hævet til et 10. I psykologi har jeg derimod fået 12, så der har jeg ikke mulighed for at forbedre mig, og så er jeg også lidt nervøs for at kludrer helt rundt i de forskellige teorier og personerne bag dem.

Jeg skal til eksamen i skriftlig dansk i morgen, om jeg er klar ved jeg ikke. Jeg har ikke læst op på det, da jeg ikke helt ved hvordan jeg skal gøre det, men jeg har da fundet de bøger frem, som muligvis kunne være en hjælp. Derimod ved jeg godt, hvordan jeg skal læse op til den skriftlige matematik, hvor der er til at starte med en del uden hjælpemidler, så jeg har de sidste par dage regnet nogle opgaver, og så supplerer jeg med videoer fra frividen.dk. Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg, at fri viden bliver min redning, for de videoer, som de har lavet er super forklarende og pædagogiske. Jeg har derfor brugt det meste af formiddagen på at se forklaringer og eksempler på opgave løsning af integralregning. Så det tro (håber) jeg, at jeg har fået okay styr på.

Dog har al den matematik gjort mig rigtig sulten, så det blev til en tidlig frokost. Sikkert ikke specielt sund, men det smagte godt, jeg blev mæt og nu har jeg masser af energi til træning senere idag. Min frokost bestod af to skiver ristet rugbrød med miracle whip, tto skiver kalkun pålæg, et æg, et stykke   Jeg indrømmer gerne, at det måske ikke ser så appetitligt ud, og at der bestemt ikke er gjort noget ud af anretningen.Frokost

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undervisningsnedlæggelse.