Havregryns-broccoli kyllingpølsehorn
Andy
I weekenden bagte jeg for første bange disse havregryns-broccoli kyllingpølsehorn, som jeg fandt på bloggen: sunderelivsstil2014.bloggersdelight.dk, som jeg synes er rigtig gode. Så bagte jeg dem igen i går, dog med lidt ændringer, da jeg ikke havde nok æg, så derfor brugte jeg yoghurt, for at få massen til at hæge sammen. Som sagt, så synes jeg, at de er rigtig gode, og mættende, men man skal bestemt ikke forvente, at smag og konsistens er som i et traditionelt pølsehorn.
Til en portion på 10 stk brugte jeg:
- 1 Broccoli (ca. 400 g)
- 400 g havregryn
- 2 æg
- Yoghurt til det kunne hænge sammen.
- 10 kyllingpølser.
- Salt
Fremgangsmåde:
- Havregrynene blendes til “mel”
- Broccoli blendes
- Havregryn, broccoli, æg, yoghurt og salt blandes sammen, til det bliver til en klistret masse.
- Pølserne pakkes ind i den klistrede masse.
- Drys lidt salt oven på. Bages i ovnen ved 225 grader celcius i ca. 20 minutter, eller til overfladen er blevet let gylden.
Ingen kommentarer endnu